Tags

, ,

“Johtajat ovat, ne eivät ole syntyneet. Ne tehdään kovasti työtä, mikä on hinta, joka meidän kaikkien on maksettava saavuttaa mitään tavoite, joka kannattaa. “

Tämä kuuluisa lainaus Vince Lombardi on inspiroinut miljoonia yksilöitä. Kuitenkin, tietyt yksilöt väitellä tästä, koska he uskovat, että todellinen johtajat ovat syntyneet, ei tehty. Näet myös useita keskusteluja verkossa tästä asiasta. Mutta se on jopa voit päättää, sinun uskokaa tai älkää. Keeley Consulting Group on varmaa, että kaikki johtajat kohdistavat paljon työtä ennen kuin ne menestyvät uransa.

Löydät tuhansia eri tapoja, miten tulla tehokas johtaja koko nykyisin internetiä. Löytää oikean tiedon avulla voit tulla tehokas johtaja voi olla ylivoimainen. Mutta ei enää huolta, koska Keeley Consulting Group tarjoaa sinulle kunnon keinoja, miten tulla tehokkain johtaja voi olla.

Aivan ensimmäinen asia, että sinun tarvitsee tehdä, on tulla valmis sitoutumista. Muista, että tehokas johtaminen edellyttää kekseliäisyyttä, yhteistyötä, kokonaisvaltaista suunnittelua ja käytäntö. Se on varmasti enemmän kuin vain antaa tehtäviä ja ohjeita. Huomaa, että tämä ei tule yhdessä yössä, koska se todella vie aikaa ja paljon kovaa työtä. Sinun pitäisi olla todella omistautunut ja vakavissaan parantaa johtamistaitoja, jos et pidä itseäsi yksi niistä “syntynyt” johtajia.

Toiseksi, sinun täytyy mitata henkilökohtaiset vahvuudet ja heikkoudet. Olemme kaikki tietoisia siitä, että hyvä johtaja on aina tiettyjä ominaisuuksia, jotka erottavat hänet muista henkilöistä, mutta tästä huolimatta hän tietää myös rajansa. On tietoinen teidän vahvuudet ja heikkoudet auttaa sinua siirtää vastuun mukaisesti, palkata henkilöitä, jotka täydentävät teitä, ja selvittää, mitä alueita sinun täytyy työskennellä tulla parempi johtaja.

Kolmanneksi, sinun täytyy oppia, miten ihmiset näkevät sinut, koska hyvä johtaja on täydellinen ymmärrys siitä, miten hän on koettu. Tämä tieto auttaa sinua tunnistamaan ominaisuuksia, joita sinun piti keskittyä, jotta voitaisiin hallita tehokkaammin ja paremmin kommunikoida työntekijöiden. Sanotaan olet tiedetään olevan melko ankara, voit työskennellä sävy äänesi ja käyttää enemmän kiitosta. Yritä seurata valppaasti työntekijät, koska se on usein vaikea selvittää, miten he kokevat sinut, tai kyseenalaistaa niitä ei-uhkaavalla tavalla, kuten: “Jos pitäisi nimetä paras ja huonoin ominaisuuksia, mitä ne olisivat?” Et voi myös anonyymi kommentti ruutuun tietojen hankkimiseksi sinua tarvitaan.

Neljänneksi, sinun täytyy tunnistaa piirteitä ryhmä arvostaa johtaja; se voi olla omaperäisyys, jotta tai luottamusta. Keeley Consulting Group oppii, että nämä ominaisuudet kannustaa ryhmän jäseniä työskentelemään fiksummin ja kovemmin. Joten kannattaa parantaa (tai oppia), mitä ominaisuuksia he arvostavat. Voit myös helposti tarkkailla ryhmän jäseniä, jos et tiedä vastausta tähän kysymykseen, tai vain kysyä heiltä, mitä on hyvä johtaja.

Viidenneksi, sinun täytyy luoda visio ja yrityksen tavoitteisiin, sillä ryhmän jäsenet täytyy tietää, mitä he työskentelevät. Johtajana sinun tehtäväsi on työskennellä oman henkilöstön luomaan huomattavia tavoitteita saavutettavissa merkkipaaluja matkan varrella. Jäsenesi täytyy tietää teidän visio koko ryhmän ja heille yksilöinä.

Kuudes, sinun täytyy oppia ja harjoitella taitoja. Basic johtamistaitoja viestintäpalveluja, ryhmähengen luomista, visio ja suunnittelu, tietää milloin ottaa riskejä, innostava yksilöitä ja ryhmä, vastuutuksesta jne Sinun täytyy harjoitella näitä taitoja voidakseen tulla hyvä johtaja.

Seitsemänneksi, sinun täytyy tietää organisaatiossa. Tehokas johtaja tuntee tarkoitus ja tavoitteet hänen ryhmänsä ja yleinen organisointi ja ylin strategioita saavuttaa nämä tavoitteet. Hän ymmärtää, ei vain miten hänen ryhmänsä toimintaa, vaan myös siitä, miten se toimii ympäristössä koko liiketoiminnan. Siksi sinun täytyy tietää, mitä kukin osasto ja yksittäisen tekee ja miten se vaikuttaa koko organisaatiota.

Kahdeksanneksi, sinun täytyy tietää teollisuuden suuntauksia, suuret toimijat, markkinat ja muut asianmukaiset tiedot alan jossa työskennellään.

Yhdeksäs, sinun täytyy tehdä kokousten työtä. Kun soitat kokous, sinun pitäisi tietää, miten tehdä se tehokkaasti ja luoda varmaa toimintaa. Sinun pitäisi luoda esityslistan ensimmäisen kokouksen ja noudata sitä. Sitten lopettaa kokouksen selvästi hahmotellaan tärkeitä kohtia kokouksesta. Seuranta tapaaminen muistiinpanot siitä, mitä tapahtui kokouksessa ja mitään erityistä toiminnan kohteita ja kuka on vastuussa täytäntöönpanosta vastaavan niitä.

Kymmenes, sinun pitäisi opetella kommunikoimaan muiden kanssa paremmin. Hyvä kommunikaattori ei vain tiedä, miten puhua selkeästi luottamusta, mutta hän tietää myös, miten olla hyvä kuuntelija. On olemassa useita tapoja, miten puhua luottamusta ja selkeyttä. Tämä sisältää valmisteluun, mitä sinulla on sanottavaa aihe läpi perusteellisen tutkimiseen, harjoittele puheen edessä muita, jos mahdollista, ja ottaen julkinen esiintyminen luokkia, tekemällä tarvittavat säädöt, mitä aiot sanoa yleisöön, koska se On tärkeää varmistaa, että se on selkeä ja se on heille.

Yhdestoista, sinun pitäisi tunnustaa työntekijät heidän kovasta työstään ja laatua tuotoksia. No, tämä on yksi suurimmista motivoijia työntekijöille. Sinun täytyy kannustaa heitä jatkamaan hanketta, ja sitten täydentävät niitä, koska ne tekevät hyvää työtä pitkin prosessia.

Kahdestoista, sinun pitäisi luoda joukkue. Kannattaa muistaa, että tehokas johtaja ei yleensä ole, ja pitäisi ei toimi yksin. Hänen täytyy kommunikoida hänen tiimin jäsenet, ja näyttää heille, miten toimia hyvin keskenään. Hänen jäseniä olisi kannustettava osallistumaan ryhmän. Koskaan pelkää innovoida ja ottaa riskejä. Keeley Consulting Group on nähnyt useita järjestöjä, jotka eivät innovoida ja ottaa riskejä ei jonkin ajan kuluttua. Innovoida, muuttaa tai kasvaa, sinun täytyy astua ulos your comfort zone.

Kolmastoista, sinun pitäisi oppia virheistä. Me tiedämme, että tämä tekniikka ei koske vain tulla tehokas johtaja, mutta se on myös merkitystä koko elämän. Muista, että epäonnistumiset ovat vain normaaleja, eivät saa liikaa masentunut jos ette useita kertoja. Ajatelkaa menestyviä ihmisiä, jotka koskaan luopunut heidän unelmansa. Sinun täytyy käyttää virheitä ponnahduslautana kehität johtamistaitoja.

Neljästoista, sinun pitäisi osoittaa ominaisuuksia hyvän johtajan. Tullut intohimoinen kohti organisaation ja työsi, näyttää luottamus oman kykyjä, ymmärtää ja hallita vaikeita tilanteita, noudattaa tiukkoja vaatimuksia ja kannustaa muita tekemään samoin, motivoida työntekijät, ja sinun täytyy olla yleisesti katsoin ylös kuin henkilö visio .

Lopuksi, sinun pitäisi myös harkita harjoitellaan vieläkin enemmän. Voit myös hakea palautteita parantaa taitojasi, ja älä pelkää kokeilla uusia tekniikoita, jos jokin ei toimi. Mitä kovempaa pyrittävä tullut tehokas johtaja, sitä todennäköisemmin olet tullut yksi.

Käy tätä linkkiä lisätietoja Keeley Consulting Group.

Advertisements